Lojra te ndryshme » Christmas Cake 2013 Decorations

Game description:

Christmas Cake 2013 DecorationsCreate a perfect cake for Christmas, so the whole family can enjoys. Use mouse to interact.

You are now playing » Christmas Cake 2013 Decorations Fiki dritat

19293 plays 16 Likes 4

Comments:

4 Comments

 1. elbasana May 21, 2013 at 5:46 pm - Reply

  shum e mire

 2. granita August 16, 2013 at 4:55 pm - Reply

  kjo loj mua me pelqen shum

 3. lendrit August 25, 2013 at 6:59 pm - Reply

  shum e qartne hahaha

 4. elsa November 28, 2013 at 1:02 pm - Reply

  kjo loj mua me pelqe shum sepse jam ne amerike prej shkolles se mesme dhe nuk mundem ta festoj vitin e ri ju don shum elsa o ju shqiptar te kosoves

Leave A Comment